top of page

JPL freerunpark feestelijk geopend!

Eindelijk was het zover! Op 8 maart is het JPL freerunpark aan de Lageweg in Liendert feestelijk geopend. Ondanks het wat sombere weer, waren de kinderen gelukkig in grote getalen aanwezig om de opening mee te maken en alvast wat eerste heldhaftige sprongen te maken op het parcours.

De afgelopen weken is er keihard gewerkt om het freerunparcours aan de Lageweg aan te leggen. Wij willen graag Yalp en Philip van Ees bedanken voor het mooie ontwerp van het parcours. De muurtjes, evenwichtsrails, wanden

en andere freerunonderdelen vielen al direct in de smaak. Daarnaast willen wij ook Vario bedanken voor de aanleg van de zwarte kunstgras valondergrond. Dankzij het kunstgras kunnen de kinderen van Liendert veilig gebruikmaken van de toestellen.

Nu het JPL freerunpark officieel is geopend, is het parcours dagelijks toegankelijk tussen 08:00 uur en 22:00 uur. Vanwege het gebruik van het plein door de Mulock Houwerschool, kan er op schooldagen niet worden getraind tussen 08:30 uur en 13:30 uur. Elke donderdagmiddag om 16:00 kan de jeugd een gratis freeruntraining volgen. Houd de agenda op onze website in de gaten.

JPL wil graag nogmaals iedereen die zich achter het plan heeft geschaard en/of een bijdrage heeft geleverd onwijs bedanken. Dankzij jullie kunnen de kinderen van Liendert zich heerlijk uitleven op het freerunparcours!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page